Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, are o replică scurtă pentru Călin Popescu Tăriceanu, după ce a fost acuzată că are comportament comunist.

„La 80 de ani să vorbeşti despre mumii comuniste referindu-te la o persoană care avea 14 ani la revoluţie este, totuşi, cam deplasat. Unii ies din politică foarte urât”, a scris Alexandru, pe Facebook.

Tăriceanu a atacat-o pe Violeta Alexandru, la România TV, postul de propagandă al PSD.

„Am ascultat foarte atent declaraţia doamnei ministru. Eu nu ştiu… cred că a stat undeva la criogenare din perioada ceauşistă şi au decongelat-o astăzi. Vorbea cu expresiile folosite înainte de 1990. O să facem totul, după aia ne-a spus că e o ceată de fapt, în care nu se vede nimic, şi că aşteptăm să se întâmple. O să avem venituri la buget nu o să avem… Nu a spus că majorează pensiile. A făcut o întreagă gargara din care nu se înţelege nimic. Dom’le, nu putem să facem 40%, dar o să facem 20%, o să facem ceva. Nimic! Aşteptam să vedem cum evoluează economia, încasările la buget… Nu spune nimic.

Ca ministru al muncii nu ai numai responsabilitatea să plăteşti pensiile. Trebuie să te preocupi de locurile de muncă, să vezi cum reporneşte economia”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

1.319 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 1 =