Caută
Close this search box.

Ana Birchall e pe listă, ca să-i ia locul lui Renate Weber, la Avocatul Poporului

ana birchall

Andrei Caramitru anunţă că se vehiculează două nume pentru funcţia de Avocat al Poporului, în condiţiile în care PNL a declanşat procedurile pentru schimbarea lui Renate Weber.

„E foarte bine că se pune pe tapet înlocuirea Renatei Weber. Ea şi Dorneanu sunt nişte şacali, nişte trădători care îşi iau lumina din afară – de la inamicii ţării. Deciziile guvernului şi ale parlamentului sunt blocate de nişte inflitrati – asta e o vulnerabilitate inimaginabilă pentru o ţară.

Pentru avocatul poporului se vehiculează în media două nume (habar nu am dacă opţiunile sunt realiste sau e doar tam tam în media): Birchall şi Cristi Diaconescu. Amândoi sunt oameni foarte ok şi în care aş avea absolută încredere. Şi pro-americani. Ca stil – Birchall însă e mai bătăioasa şi cred că ar lupta mai mult, nu ar avea frică să nu supere pe cineva. S-a luptat totuşi cu Dragnea cât ea era ministrul justiţiei şi el dictatorul absolut. Mare lucru.

Vedem. Oricum sper că amândoi să îşi găsească roluri importante în stat. Că sunt oameni ok, competenţi, Civilizaţi, cu experienţă foarte bună. Ce trebuie”, a scris Andrei Caramitru, pe Facebook.

Ana Birchall a reacţionat la scurt timp după publicarea acestui mesaj.

„RUGĂMINTE în primul rând către colegii din politică: Vă rog frumos pe toţi care discutaţi sau scrieţi despre mine şi cariera mea să vorbiţi şi să mă întrebaţi şi pe mine, de preferat înainte! Garantez că atunci când va fi ceva de anunţat aflaţi DIRECT de la mine, nu din speculaţii vânturate prin presă sau în mediul online! Mulţumesc”, a scris Birchall.

Liberalii au depus la Parlament cererea de revocare din funcţia de Avocat al Poporului a Renatei Weber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri