Caută
Close this search box.

Ana Birchall spune că Gabriela Firea plăteşte postaci ca să-i atace pagina de Facebook

ana birchall

Acuzaţii grave ale fostului ministru al Justiţiei, Ana Birchall, la adresa primarului Capitalei, Gabriela Firea. Birchall susţine că Firea încearcă să o denigreze, folosindu-se de ”diverşi postaci cu conturi false”, care îi invadează pagina oficială de Facebook.

”Am observat că, de la o vreme, pagina mea oficială de Facebook a fost invadată de diverşi postaci cu conturi false care aveau „misiunea specială” să mă denigreze şi să deturneze atenţia de la informaţiile importante pentru opinia publică. Am avut curiozitatea să văd şi eu cine sunt aceşti troli. Şi… surprize, surprize! Înţeleg că aceşti postaci cu conturi false duc direct la Primăria Capitalei! Şoc şi groază! Parcă nu-mi venea să cred… am verificat şi rasverificat. Rezultatul – acelaşi, fără putinţă de tăgadă!”, scrie Ana Birchall, pe pagina ei de Facebook.

Fostul ministru îi solicită public Gabrielei Firea să confirme şi să explice în regim de urgenţă ”deoarece cheltuirea banilor publici este o informaţie de interes public” dacă în fişa postului acestor angajaţi ai Primăriei Capitalei este că în timpul serviciului să desfăşoare activităţi cu iz politic în beneficiul ei.

”Vă învederez faptul că aceste acţiuni şi complicităţi sunt infracţiuni prevăzute de Codul Penal şi de Procedura Penală şi tocmai de aceea este imperios necesar ca Dvs .personal să clarificaţi cât mai repede aceste aspecte. De asemenea, solicit autorităţilor legale competente să se sesizeze din oficiu, tot în regim de urgenţă, dat fiind că vorbim aici de folosirea banului public în alte scopuri decât cele prevăzute de lege.”, adaugă Birchall, pe pagina ei oficială.

În final, Birchall mulţumeşte cititorilor ei care i-au indicat aceasta „ispravă” a doamnei primar general şi îi roagă totodată pe toţi prietenii de pe Facebook, în special pe cei pricepuţi în IT, să continue să-i semnaleze astfel de derapaje, pentru că, spune ea, nu se mai poate tolera jaful din banii publici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri