Caută
Close this search box.

Antena 3 a văzut alt film, în care Nicuşor Dan ar fi aruncat pupitrul de la care voia să vorbească bietul Bădulescu VIDEO

antena 3

Manipulare grosieră la Antena 3 în cazul scandalului creat de viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, în conferinţă de presă a lui Nicuşor Dan.

Prezentatoarea Ana Maria Roman a susţinut că Nicuşor Dan i-a „aruncat pupitrul viceprimarului”, de la care ar fi dorit să susţină un discurs.

„Circ în plină strada între Nicuşor Dan şi viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu. Candidatul susţinut de PNL a aruncat pupitrul de la care viceprimarul voia să susţină un discurs”, a anunţat Ana Maria Roman, fără să clipească.

În realitate, „pupitrul” era un dulap adus de Aurelian Bădulescu, pentru a-şi bate joc de Nicuşor Dan. Bădulescu a venit cu un dulap, la conferinţa contracandidatului lui Firea, spunând că acesta a stat „într-un dulap” timp de trei luni.

În momentul în care un tânăr prezent la conferinţă a mutat dulapul, Bădulescu l-a acuzat că l-a lovit la operaţie.

„Huliganii! De ce eşti domnule, huligan? M-ai lovit şi în operaţie! Nu ţi-e ruşine, Nicusor? Ai ajuns să umbli cu gorile? Nu ţi-e ruşine, măi, mafiotule? Eşti mafiot? Ce mafiot eşti tu, mă?”, a spus Bădulescu, înainte de conferinţa de presă a lui Nicuşor Dan.

Ulterior a încercat din răsputeri să saboteze conferinţa lui Nicuşor Dan, intervenind constant peste acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri