Caută
Close this search box.

Aripa PRM-istă din PSD afirmă că Tudorel Toader a fost în vacanţă cu Liviu Dragnea

tudorel toader

PSDragnea reacţionează în urma dezvăluirilor lui Tudorel Toader, privind presiunile la care a fost supus, pentru a fi de acord cu o ordonanţă de urgenţă pentru amnistie şi graţiere.

Anca Alexandrescu, fosta consilieră a lui Dragnea şi Dăncilă, începe să vorbească despre legăturile strânse ale lui Tudorel Toader cu fostul stăpân al PSD.

Anca Alexandrescu susţine că Tudorel Toader şi-a petrecut o vacanţă la Neptun, împreună cu Liviu Dragnea şi că s-a rugat neîncetat de Dragnea, pentru a o susţine pe Marieta Safta ca judecător la CCR.

Marieta Safta a fost adusă de Tudorel Toader ca secretar de stat în Ministerul Justiţiei.

„Interesant este însă cum uita domnul Tudorel Toader vacanţa petrecută la Neptun împreună cu familia alături de Liviu Dragnea. Şi mai uita cred şi despre rugăminţile fierbinţi pe care i le adresă lui Liviu Dragnea din 2017 până în 2019 fără încetare că PSD să o susţină pe Marieta Safta judecător la CCR. Ah, da şi mai uita şi despre discuţia privind scoaterea preşedintelui din circuitul de numire a procurorilor, în care Liviu Dragnea i-a spus că nu este de acord dar el a promovat legile fix cu această formulare. Şi cu siguranţă uita şi de insistenţele la Viorica de a o salva pe doamna Safta atunci când a devenit incompatibilă şi a trebuit să demisioneze din minister. Şi da, a uitat şi cum domnia sa şi doamna Safta blocau toate actele normative ale Guvernului, toţi miniştrii Cabinetului fiind exasperaţi că nu primesc avize. Şi uită şi despre jignirile inacceptabile la adresa jurnaliştilor. Să nu mai punem la socoteală şi OUG cu dedicaţie prin care fiul său a devenit asistent universitar fără concurs. Ah, şi desigur Ordinul de ministru prin care se făcea notar ca să-şi aducă fiul de la ‘tara’ la oraş… Staţi că am pierdut şirul…”, a scris Alexandrescu, pe Realitatea din PSD.

Şi despre Dăncilă, care a confrimat dezvăluirile lui Tudorel Toader, are Anca Alexandrescu multe de spus.

„Dar Viorica oare ce îşi mai aminteşte? Hai că e interesant! Cum s-a dus la Timmermans şi i-a explicat că trebuie dat OUG de armonizare a deciziilor CCR? Ah, asta nu? Cum s-a văzut cu abasadorul SUA la UE să îi explice nedreptăţile din justiţie? Nu-şi aminteşte? Sunt sigură că Ana Birchall le poate aminti şi Vioricăi, şi lui Tudorel muuulte! Sau poate îşi aminteşte de vacanţele la mare, la munte, când juca ping pong cu domnul preşedinte! Ah, nu-şi mai aminteşte! Dar poate despre Legea apelor minerale? Sau Legea minelor? Nu? Sunt sigură însă că unii îşi amintesc. Şi sunt la fel de sigură că atunci când lui Liviu Dragnea i se va aproba să vorbească cu presa, va confirma tot ce am spus mai sus. Unii au memoria scurtă, sau selectivă… său mult tupeu şi cu siguranţă nu au caracter!”, a scris Alexandrescu.

Tudorel Toader, ministru al Justiţiei, a dezvăluit în premieră cum Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi Viorica Dăncilă au făcut presiuni uriaşe asupra sa pentru a emite o ordonanţă de urgenţă pentru modificarea Codului Penal, în sensul reducerii termenului de prescripţie a răspunderii penale. De asemenea, liderii PSD şi ALDE i-au cerut amnistie şi graţiere, tot prin ordonanţa de urgenţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri