Caută
Close this search box.

Au luat corpul unui decedat, cu care nu aveau nici o legătură, și l-au îngropat

Poliția din orașul suceavan Câmpulung Moldovenesc a deschis un dosar penal după ce angajații de la morgă au fost protagoniștii unei încurcături macabre: au permis unei familii să ia corpul unui bărbat decedat cu care nu aveau nicio legătură.

Ce s-a întâmplat mai exact: un bărbat din comuna Vatra Moldoviței a constatat cu stupoare că tatăl său, Petru Cramer, mort în pădure la 49 de ani în cursul zilei de joi, 28 mai, era deja îngropat, potrivit publicației Monitorul de Suceava.

Situația fost provocată atât de angajații de la morgă, care au permis unei alte familii să intre în morgă și să ia cadavrul, dar și respectivei familii, care nu a verificat identitatea persoanei.

Pentru a recupera corpul tatălui său, care fusese deja îngropat de cealaltă familie, bărbatul a trebuit să facă o plângere la poliție și să semneze o declarație prin care era de acord cu deshumarea părintelui înmormântat din greșeală, potrivit Monitorul de Suceava.

Informația despre eroarea angajaților de la morgă apare pe fondul epidemiei de coronavirus, județul Suceava fiind cel mai afectat din toată România. Spitalul din Câmpulung Moldovenesc, de care aparține și morga, a fost închis complet în 4 aprilie din cauza infectării a zeci de cadre medicale.

Între timp, spitalul a fost deschis, dar județul Suceava continuă să fie în topul infectărilor, iar fostul manager militar al Spitalului Județean a criticat dur lipsa de profesionalism din sistemul sanitar al județului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri