Caută
Close this search box.

Aurelian Şoric, fostul poliţist „Case closed”, acuzat că a bătut un copil

Aurelian Şoric, fostul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ, este implicat într-un nou scandal, în care este acuzat că a lovit un adolescent.

Incidentul de care este acuzat acum fostul poliţist a fost filmat cu telefonul mobil de un minor, iar imaginile au ajuns la ziarul on-line local, care le-a şi publicat. Aurelian Şoric este cercetat de foştii săi subordonaţi, potrivit mesagerulneamt.ro.

Chemat de fiul său, care avea o altercaţie în stradă cu doi adolescenţi de 16 şi respectiv 17 ani, Aurelian Şoric ar fi luat un baston telescopic din mașină și a început să-l lovească pe unul dintre aceştia, scrie presa locală.

Celălalt tânăr a sunat la 112, iar poliţiştii au ajuns acolo şi au aplanat conflictul. Minorul bătut a ajuns la spital, iar apoi a depus plângere împotriva fostului şef al poliţiei Neamţ, Aurelian Şoric.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Neamţ au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, cercetările fiind derulate sub supravegherea strictă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ„, a declarat Georgiana Moşu, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ.

Comisarul-şef Aurelian Şoric a devenit celebru după asasinarea lui Gheorghe Mararu, în noiembrie 2010, într-o răfuială între bande, potrivit Antena3.

Cazul a scos la iveală legăturile sale cu şeful Poliţiei din judeţ, Aurelian Şoric. Comisarul-şef a fost destituit atunci, în urma anchetei care l-a vizat, iar ieşirile sale publice au făcut deliciul presei.

„Mararu de ce este atât de interlop? Că dădea bani la oameni şi le lua camătă? Sunt procurori care dau bani. De asta este interlop, că dădea bani cu camătă?”, „Nu m-a întrebat nimeni de ce am terminat un liceu de matematică-fizică, Costache Negruzzi în Iaşi” sau celebra replică „Cased closed”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri