O femeie de 36 de ani a fost ucisă de iubitul ei, în vârstă de 42 de ani, într-un acces de furie. Bărbatul a lovit-o mortal, chiar în locuința lor din Bacău, unde stăteau împreună cu o fetiță de opt ani.

După incident, bărbatul s-a culcat și a observat că femeia nu se mai trezea, așa că a sunat la 112. La fața locului au venit polițiștii, dar și medicii care nu au mai putut face nimic pentru a salva viața femeii.

Acesta a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore, iar vineri urmează să fie prezentat în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Cei doi concubini locuiau împreună de o jumătate de an, alături de fata bărbatului. Vecinii au povestit că în noaptea tragediei i-au văzut când se întoarceau de la o petrecere și că nimic nu părea ciudat între ei. Un localnic chiar a spus că bărbatul nu părea violent.

„El şi-a crescut fetiţa şi venea la şcoală atât de curată şi îngrijită. Nu ziceai că nu are mamă”, a spus vecinul, potrivit știrileprotv. Despre incident spune că „Nu știu cum s-a întâmplat lucrul acesta”.

Copila de opt ani era în casă în momentul incidentului dramatic
Potrivit anchetatorilor, fetița ucigașului era în casă în momentul acela, dar nu a asistat la atac. Acum micuța a ajuns în grija unor rude și urmează să fie dusă la mama suspectului.

În cazul în care va fi găsit vinovat pentru omor, bărbatul riscă să petreacă 20 de ani după gratii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here