Caută
Close this search box.

Bădălău atacă iar Diaspora: Au venit în țară și i-am tratat pe banii noștri

niculae bădălău

Niculae Bădălău recidivează şi atacă iar Diaspora. Senatorul PSD spune că mulți dintre românii care s-au întors în țară de la izbucnirea pandemiei de coronavirus nu au avut contracte de muncă și asigurări de sănătate, așa că au fost tratați pe banii românilor.

Bădălău este cunoscut pentru mai multe afirmații negative față de românii din Diaspora.

„Să nu fiu rău, eu vreau să spun că nu sunt mai rău decât cei care au vânturat plăcuța suedeză vis-a-vis de PSD. Și aia a părut la toată lumea drept o campanie originală și foarte bună.

Haideți să fim serioși cu poveștile astea, unii din presă voiau să lipească o etichetă, că am fost la o petrecere la care un domn s-a gândit să cânte minunea aia, două fraze, e povestea lui, nu a mea”, a spus Bădălău la Digi24.

Este vorba despre o filmare în care senatorul PSD dansa la un eveniment pe o manea, în care solistul cânta „Să vină Diaspora, că noi ne p***m pe ea”.

Niculae Bădălău a fost întrebat și în legătură cu o altă declarație controversată făcută la o conferință de presă în toamna anului trecut, când a spus că este o nebunie să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora.

Motivul invocat era acela că în străinătate sunt 700.000 de români cu domiciliu acolo, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”. Senatorul PSD și-a cerut apoi scuze pentru această declarație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri