Caută
Close this search box.

Bărbat lovit în timp ce traversa pe trecerea de pietoni de un deputat PSD. Demnitarul a fugit de la locul faptei

Un deputat din țară este în centrul unui scandal uriaș, fiind acuzat că a lovit un bărbat cu mașina, chiar în timp ce se afla pe trecerea de pietoni, iar apoi a fugit de la fața locului.

Accidentul a avut loc astăzi, în municipiul Târgu-Jiu, pe bd. Constantin Brâncuși, iar vinovat este depurtatul PSD Elvira Șarapatin.

Femeia se afla la volan în momentul în care a lovit un bărbat în vârstă de 50 de ani, din localitatea Novaci, dar a fugit de la fața locului.

„La data de 12 iunie, poliţişti din cadrul Politiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un bărbat, de 50 de ani, din oraşul Novaci, cu privire la faptul că a fost victima unui eveniment rutier produs pe raza municipiului Târgu Jiu, iar autoturismul implicat în eveniment nu a oprit la faţa locului. Din cercetările efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, a reieşit faptul că bărbatul, în timp ce traversa partea carosabilă a străzii Traian, din municipiul Târgu Jiu, prin loc permis, marcat şi semnalizat corespunzător, ar fi fost acroşat de un autoturism, care nu i-ar fi acordat prioritate la trecere, fără a opri la locul faptei. La scurt timp, conducătoarea autoturismului, o femeie, de 68 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a revenit la locul producerii evenimentului rutier.

Pietonul şi conducătoarea auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a pietonului, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie“, a spus Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri