Caută
Close this search box.

Bill Gates a spus adevărul despre implantarea de microcipuri şi vaccinuri

Bill Gates a ales să vorbească deschis despre un zvon care s-a transformat într-o adevărată conspirație mondială: implantarea de microcipuri prin vaccin.

Miliardarul a participat recent la o conferință online, pe tema finanțării cu 1,6 miliarde de dolari de către Fundația Bill & Melinda Gates pentru imunizarea copiilor din țările sărace. Cu această ocazie, el a vorbit despre teoria care s-a răspândit pe Internet în toată lumea.

Bill Gates a respins cu desăvârșire acuzațiile aduse de teoriile conspirației, menționând că dezinformarea cu privire la activitatea sa legată de vaccinuri este atât de bizară, încât i-a fost dificil să o înțeleagă. Miliardarul a negat categoric că a fost implicat în vreun fel de conspirație pentru a implanta microcipuri.

„Într-un fel, este atât de bizar, încât aproape că vrei să-l vezi ca fiind ceva plin de umor, dar chiar nu este”, a spus Bill Gates, potrivit playtech.ro. „Este greu de negat, pentru că este atât de stupid sau ciudat, încât chiar faptul de a-l repeta îi conferă credibilitate. (…).

Nu am fost niciodată implicat în vreo activitate cu un astfel de microcip. Este bine de știut care copii au făcut un vaccin împotriva rujeolei și care nu, în baza unor sisteme de date și a unor înregistrări, dar asta nu implică microcipuri sau altceva de genul acesta”, a spus categoric Bill Gates.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri