Caută
Close this search box.

Ciolacu anunță că îl va vota pe Niculae Bădălău la șefia Curții de Conturi

ciolacu

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a anunțat luni într-o conferință de presă că îl susține și îl va vota pe Niculae Bădălău pentru șefia Curții de Conturi.

”Eu îl voi susține pe dl Bădălău ca parlamentar. E dreptul meu să îl susțin și e dreptul lui de a se înscrie în competiție”, a spus Ciolacu, întrebat ce îl recomandă pentru această funcție pe senatorul PSD de Giurgiu, fost condamnat de drept comun în timpul comunismului și de profesie inginer.

G4Media.ro a scris săptămâna trecută că Bădălău e favorit pentru funcția de vicepreședinte al Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi.

Niculae Bădălău, unul dintre cei mai influenți baroni locali din PSD și fost om de încredere al lui Liviu Dragnea, a făcut în noiembrie 2019, după alegerile prezidențiale, o declarație jignitoare la adresa diasporei, spunând că vreo 700 de mii de români din străinătate se află acolo legal, restul până la 3-5 milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.

„Ei au 700.000 de oameni, avem care au domiciliu, pașapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restul până la 3-5 milioane, că se vehiculează tot felul, sunt fetele alea de le duc ăștia, eu știu”, a afirmat Niculae Bădălău.

În august 2018, Niculae Bădălău apărea într-o filmare de la o petrecere alături de un lăutar care îi dedică o melodie cu versuri jignitoare la adresa românilor plecați la muncă în străinătate: ”Să vină diaspora / Că noi ne p… pe ea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri