Caută
Close this search box.

Codrin Ștefănescu comentează de pe margine: „Orban sărbătorește dezastrul cu băutură și lăutari”

codrin ştefănescu

Codrin Ştefănescu, un mare amator de petreceri cu manele şi lăutari, îl acuză pe premierul Ludovic Orban că a petrecut cu lăutari, în clădirea Guvernului.

„Şedinţă de guvern în timpul pandemiei! Băutură, lăutari şi bârfe! În timpul acesta, curg amenzile pentru populaţie, se dau ordonanţe cretine, se prăbuşeşte economia. Orban şi ai lui sărbătoresc dezastrul!”, a scris Codrin Ştefănescu, pe Facebook, comentând imaginea în care Orban fumează şi bea în biroul său, cu ocazia aniversării zilei de naştere.

Codrin Ştefănescu este el însuşi un mare amator de chefuri cu lăutari, petrecând deseori alături de personaje din lumea interlopă.

   

Joi seara, pe reţelele de socializare s-a viralizat o fotografie realizată în biroul prenierului Orban, în care acesta fumează şi consumă băuturi alcoolice, alături de mai mulţi miniştri, printre care se aflau Bogdan Aurescu şi Raluca Ţurcan.

Fotografia a fost distribuită iniţial intens de lideri ai PSD, apoi a fost preluată şi de influenceri de pe Facebook. Premierul Orban recunoaşte autenticitatea şi afirma că fotografia a fost făcută cu ocazia zilei sale de naştere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri