Caută
Close this search box.

Codrin Ştefănescu îl critică acum pe Marcel Ciolacu şi se dă anti-Dragnea

Codrin Ştefănescu

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, continua să se războiască cu actual şef al PSD, Marcel Ciolacu. El aduce aminte cât de slugarnic era Ciolacu pe vremea în care PSD era condus de Liviu Dragnea.

„Ţineţi minte fotografiile lui Ciolacu cu barca, cu Dragnea. Dădea la vâsle, la şefu’, ca să fie cu şefu’ să pescuiască. Faptul că erai în barcă cu şeful şi au apărut fotografiile cu aprobarea şefului în spaţiul public era o chestie fabuloasă.

Acolo la el în judeţ în Buzău, toată lumea aplaudă, ‘al nostru sta cu şefu’ mare la pescuit’. Era de bine. Acum vine după ce a dat la rame şi spune că a fost rău. Acum, ‘eu, Ciolacu şi Stănescu vom face şi vom drege’. Ce vom face şi vom drege? ‘Ce ne dă PNL-ul’”, a spus Ştefănescu, ironic, într-un interviu acordat lui Ion Cristoiu.

 

Codrin Ştefănescu scrisese pe Facebook că Dăncilă a făcut o greşeală imensă când l-a numit pe Ciolacu în fruntea Camerei Deputaţilor.

„Ce greşeală imensă a făcut Viorica Dăncilă când l-a numit pe Ciolacu preşedinte al Camerei Deputaţilor! Existau atâtea variante în partid, taman pe Ciolacu l-a ales! De aici ni se trag şi toate nenorocirile.

Am ajuns să votăm pe bandă rulantă toate aberaţiile şi idioţeniile Guvernului Orban! Toate! Mimăm că facem opoziţie, aprobăm tot ce se ordonă! Şi întregul PSD tace şi acceptă această situaţie!”, a scris Ştefănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri