Caută
Close this search box.

Codrin Ștefănescu îl vrea pe Orlando Teodorovici candidat la președinția PSD

codrin ştefănescu

Codrin Ştefănescu lansează un apel public la adresa lui Eugen Teodorovici, prin care îl roagă pe acesta să îşi anunţe candidatura la şefia PSD. Ştefănescu este unul dintre cei mai vocali critici din PSD ai lui Marcel Ciolacu.

„Dragi membri, simpatizanţi şi votanţi ai PSD! Nu există niciun blat între PSD şi PNL! Există doar între Ciolacu-Orban şi şefii lor supremi. Că şefii lor sunt de la Cotroceni, din pădurea Băneasa, din case conspirative, asta chiar nu mai contează! Degeaba ne înjuraţi pe toţi, chiar nu suntem toţi parte din piesă asta! Se vede cu ochiul liber, da! Luaţi şi voi poziţie, cereţi lămuriri, nu mai staţi deoparte tăcuţi şi speriaţi! Ca şi voi aveţi partea voastră de vină! Parlamentari, primari, şefi de organizaţii judeţene ai PSD, spuneţi exact ceea ce gândiţi! Iar tu, dragă Eugen Teodorovici, când ai de gând să-ţi anunţi candidatura pentru funcţia de preşedinte al partidului? Vrei să te rugăm?”, a scris Ştefănescu, pe Facebook.

Teodorovici l-a acuzat recent pe Ciolacu că stă cu capul plecat în faţa lui Klaus Iohannis.

„Atitudinea ‘capului plecat’ TREBUIE să dispară din mentalitatea #PSD‼️ (…) Ciolacu: ‘Dumneavoastra ce v-aţi dori dacă aţi fi în PSD? Presupun că v-aţi dori eficienta liderului. Când a fost înjurat Iohannis şi făcut în toate felurile de anumiţi pseudo-lideri, care au fost scorurile partidului? Ce s-a întâmplat până la urmă? Nu cumva preşedintele Iohannis de fapt, asta urmăreşte? Dacă am fost de două ori prosti, trebuie să continuăm în aceeaşi logică? Eu nu o să intru în această logică, cu toate costurile şi cu toate criticile anumitor colegi’.

Cu toţii am înţeles foarte bine toate declaraţiile preşedintelui Iohannis, că o continua batjocură la adresa PSD şi a întregii ţări‼️ Nu înţelegem, însă, atitudinea pasiva-defensiva a celor ce se vor lideri ai acestui partid.

Haideţi să nu ne mai prefacem că nu ştim ce vrem şi ce putem face, pentru că avem deja răspunsurile a milioane de membri şi susţinători ai acestui mare partid: DA, ne dorim lideri eficienţi, lideri care să apere partidul, care să-şi apere colegii de partid atunci când sunt jigniţi, inclusiv sau mai ales de preşedintele ţării‼️ (…) DA, ne dorim lideri care să ia decizii în primul rând pentru ţara, pentru partid şi NU pentru ei înşişi‼️”, a scris Teodorovici zilele trecute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri