Caută
Close this search box.

Cum a ajuns la închisoare unul din cei mai valoroși fotbaliști ai tuturor timpurilor!

Momentan, celebrul atacant, fost campion mondial și unul din cei mai valoroși fotbaliști ai tuturor timpurilor, trebuie să scape de problemele cu legea pe care le are în Paraguay. După 32 de zile după gratii, el a fost plasat în arest la domiciu într-un hotel din Asuncion, capitala paraguayană.

Ronaldinho – în foto, primul din stânga, alături de Messi (la mijloc) și Samuel Eto -, ajuns la 40 de ani, vrea să revină în iarbă şi să joace pentru Diego Armando Maradona. Legenda argentiniană este antrenorul lui Gimnasia La Plata, în prima ligă din ţara natală.

Ronaldinho nu a mai jucat vreun meci oficial din 2015, de când s-a retras de la clubul brazilian Fluminense.

În acest moment, starul brazilian se află în arest la domiciliu, într-un hotel din Paraguay, după ce a intrat fraudulos în acest stat, folosind un paşaport fals. Playmakerul brazilian a petrecut 32 de zile în închisoare.

Varianta argentiană a Marca anunţă că Ronaldinho pregăteşte o revenire de senzaţie. Conform sursei citate, brazilianul i-a spus deja lui Diego Armando Maradona că îşi doreşte să joace pentru echipa lui, Gimnasia.

„Aici, la Hotelul Palmaroga suntem trataţi foarte bine. Totul este pus la punct, suntem liniştiţi, iar cei de aici fac totul pentru ca timpul să treacă într-un mod plăcut.

Au fost 60 de zile lungi. Oamenii izolaţi în propriile case îşi pot imagina cum e să nu poţi face ceea ce eşti obişnuit. Cred că e ceva ce va rămâne pentru totdeauna, după această experienţă complicată“, declara Ronaldinho, din Asuncion, pentru Mundo Deportivo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri