Caută
Close this search box.

Cum poţi alege hotelul şi în funcţie de măsurile anti-Covid-19

O platformă de rezervări hoteliere a introdus un filtru de selecţie ce include măsurile împotriva Covid-19 implementate de unităţile de cazare.

Pe lângă preţ, poziţionare şi confort, turiştii români aleg hotelul şi în funcţie de măsurile anti-Covid-19.

”Platforma de rezervări hoteliere Travelminit.ro a introdus online un filtru unic de selecţie în motorul de căutare a vacanţelor ce include măsurile de prevenţie împotriva Covid-19 implementate de unităţile de cazare partenere.

Peste 1.000 de hotelieri, care s-au redeschis recent, au publicat toate aceste informaţii şi iau toate măsurile preventive pentru siguranţa clienţilor. Pe lângă preţ, localitate, gradul de confort şi facilităţi, din ce în ce mai multe căutări de hoteluri făcute pe Travelminit.ro în ultimile două săptămâni au inclus şi criterii legate de prevenţia împotriva Covid-19”, arată compania într-un comunicat, potrivit News.ro

Măsurile luate pentru prevenţia împotriva COVID-19 sunt decisive în procesul de rezervare a unei camere de hotel, arată compania.

”Tot mai mulţi români pun accent pe rezervarea de vacanţe în zone izolate sau în destinaţii unde se vor simţi în siguranţă. Travelminit.ro a venit în întâmpinarea turiştilor cu un filtru avansat de căutare şi informaţii ample legate de măsurile preventive luate de hotelieri, pentru a oferi toate condiţiile optime de a rezerva o vacanţă în contextul actual”, spun reprezentanţii companiei.

Astfel, clienţii pot accesa platforma de rezervări online, iar pe lângă preţ, destinaţie, facilităţi, tipurile de cazare, acum pot alege filtrul ”Măsuri de prevenţie Covid-19”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri