Caută
Close this search box.

CUMPLIT Un copil de trei ani a văzut cum propriei mame îi este zdrobit capul, cu sânge rece, de tatăl lui

O mamă din Baia Mare a fost ucisă de fostul soţ. Copilul lor de trei ani ar fi fost martorul grozăviei, asta bănuiesc anchetatorii care au găsit trupul femeii în casa în care locuiau copilul şi tatăl acestuia.

Totul s-ar fi întâmplat la miezul nopţii, pe strada Gării. Din primele informații, poliția a fost sesizată de către un bărbat că iubita lui a plecat de acasă în timpul zilei și nu a mai revenit.

Femeia de 37 de ani s-ar fi dus la fostul iubit să își viziteze fiica.

Acolo, de față cu copilul, bărbatul de 47 de ani ar fi omorât-o, victima fiind găsită de poliție în apartamentul presupusului criminal.

Femeia a fost găsită în cadă, având o lovitură puternică la cap. Medici nu au mai putut face nimic pentru a o salva

Ce spune IPJ Maramureș
Aseară, un bărbat a sesizat poliția că o femeie de 36 de ani, concubina sa, nu s-a întors la domiciliu și nu poate lua legătura cu ea.

Polițiștii au demarat de urgență activități specifice pentru căutarea sa. Femeia a fost găsită decedată, într-un imobil de pe strada Gării din Baia Mare. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.

Întrucât există suspiciuni cu privire la comiterea infracțiunii de omor, cazul a fost preluat de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Bănuit de comiterea faptei este fostul concubin al victimei, un bărbat în vârstă de 47 de ani, față de care s-a dispus măsura internării la spitalul din Sighetu Marmației.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a comis fapta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri