Caută
Close this search box.

Dan Puric susţine că pandemia este un „atac decisiv asupra poporului român!”

dan puric

Actorul Dan Puric revine cu noi teorii conspiraţioniste. El a afirmat, la Antena 3, că forţe oculte „vor să distrugă România, ultimul bastion ortodox puternic”, folosindu-se şi de COVID-19.

„Ne aflăm în cea mai cruntă situaţie din istoria acestui popor. Suntem în război virusologico-ideologic. Cel mai mare efort care se face astăzi esta ca poporul român să fie scos din matca lui sufletească. România este ultimul bastion ortodox puternic şi vor să îl distrugă. Toate acestea se fac cu un dublu virus. Este vorba despre virusul Covid-19, care va trece sau nu şi unul mult mai periculos, care va ucide o lume şi o umanitate. Este virusul ideologic, care merge paralel cu acesta.

Sunt copil de medici. În familia mea am şi cercetători care au lucrat în domeniu. Problema epidemiologică, virusologică, trebuie tratată cu seriozitate, responsabilitate, şi nu cu exagerări de cea mai proastă calitate, precum l-au îngropat pe bietul Pimen, că la carnavalul din Veneţia cu scopul de a speria lumea. Măsurile trebuie să fie severe, dar proporţionale cu pericolul! În caz contrar, aceşti flăcăi au creat o stare de nelinişte, care distruge sistemul nervos al omului.

Nimeni nu are nimic împotriva faptului că, din punct de vedere medical, trebuie să respecţi nişte măsuri de restricţie. Dar ei au profitat, pe dedesubt băieţii continuă liniştit o politică de subminare a identităţii morale a poporului român! Aici este problema! Este un atac decisiv asupra poporului român! Uşor, uşor, ni s-a luat libertatea.

România este o ţară blasfemiata! Este o ţară condusă de piraţi! Ei taie axul moral al ţării! Este o strategie veche de când lumea. Omul se îmbolnăveşte când nu mai are faţa către Dumnezeu. Problema conştiinţei mele e că România moare. Noţiunea de ţară, de neam, trebuie repusă. Eminescu a fost un paznic al conştiinţei. Un mare artist trebuie să stea de pază. Octavian Goga spunea că o ţară se păzeşte cu corpuri de armată sau cu o statuie de care sunt legate mii de inimi”, a declarat Puric, la Antena 3.

„Cum e posibil ca o organizaţie naţională a sănătăţii să aibă în două săptămâni, indicaţii contradictorii pe care o minte primară nu le-ar accepta. De ce până acum au cunoscut foarte multe despre alţi viruşi.

Corpul nu se apăra cu antibiotic, ci cu imunitate. S-a făcut ceva care tu să nu te mai poţi apăra, imunitatea biologică e terminată. Normal ca tu te sperii ca om (…) Nu vă daţi seama că România e planificată?

Mult mai periculos e virusul ideologic. Omul se îmbolnăveşte când nu mai are faţa către Dumnezeu. Problema conştiinţei mele e că România moare”, a mai susţinut Puric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri