Caută
Close this search box.

Dana Dobre, jurnalista de la România Liberă, a încetat din viață

Jurnalista Dana Dobre, cunoscută publicului din paginile ziarului România Liberă, a murit duminică noaptea, ucisă de o boală necruțătoare.

Foto: Florin Eșanu

Dana Dobre a murit la 56 de ani, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 6 spre 7 iunie, din cauza unui cancer pulmonar în stadiul patru.

Un ultimul omagiu pentru cei care au cunoscut-o îi poate fi adus la capela Bazilescu până marți dimineața.

Un text emoționant a fost postat de Dănuța Dobre:

Dragilor, textul asta l-am scris cu speranța că nu va fi nevoie de el prea curând. Însă, așa o mare sfârșeală s-a abătut peste mine, încât mi-a închis ochii, mi-a descătușat sufletul și mi-a liniștit definitiv durerea. Va las aici zâmbete și mulțumiri pentru întâlnirea cu fiecare dintre voi. Am fost o norocoasă, pentru că am întâlnit doar oameni minunați, care m-au purtat cu drag în suflet, în amintiri.

Nu știu dacă acolo unde voi ajunge va fi departe tare de lumea din care am plecat, dacă va există dor, dar cred cu tărie că vor există chipuri și energii pe care le voi purta cu mine. Pentru ultima dată, mă înclin în față voastră și va mulțumesc fiecăruia în parte pentru întâlnirea noastră vremelnică, dar memorabilă“, a scris Dana Dobre.

Drum lin către stele, Dana Dobre! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri