Caută
Close this search box.

De ce a murit bărbatul încătușat de polițiști în Centrul Vechi

Un tânăr în vârstă de aproximativ 30 de ani a murit, în această noapte, după ce a fost încătușat de polițiști, în Centrul Vechi din București.

Acesta a fost imobilizat de polițiști după ce a distrus o terasă.

Bărbatul a fost legat la mâini și la picioare după ce ar fi lovit un polițist în timpul imobilizării, după care a spus că îi este rău. Polițiștii au chemat o ambulanță, dar, din păcate, a fost prea târziu. Bărbatul decedase deja.

Din primele informații, se pare că totul a plecat de la o tentativă de sinucidere. Tânărul a amenințat că se va arunca în fața mașinii, pe o trecere de pietoni, transmite Antena3. Trecătorii au sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns câteva echipaje de Poliție. La sosirea oamenilor legii, acesta a devenit agresiv, a aruncat câteva ghivece cu flori de pe o terasă din zonă și a făcut tot posibilul să se opună încătușării. Însă polițiștii au reușit, în cele din urmă, să îl încătușeze, cu intenția de a-l transporta la Spitalul Obregia, pentru internare.

Din păcate, acest lucru nu a mai avut loc. La scurt timp după încătușare, bărbatului i s-a făcut rău. Oamenii legii l-au descătușat, l-au stropit cu apă și au chemat Ambulanța. Ajunși la fața locului, medicii l-au resuscitat timp de 40 de minute, însă au fost nevoiți să constate decesul ca urmare a unui stop cardio-respirator.

Martorii spun că acesta se afla sub efectul drogurilor, dar și că oamenii legii au stat cu genunchiul pe el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri