Povestea tânărului de 35 de ani este halucinantă. Toată familia bărbatului a fost pusă pe jar de către autorități. Poliția a sunat rudele bărbatului și le-a anunțat că trupul neînsuflețit al acestuia a fost descoperit într-o fântână.

Un caz inedit a avut loc în județul Prahova, unde o neînțelegere de proporții a pornit de la o greșeală a autorităților. Un tânăr din comuna Bucov a aflat că familia lui l-a crezut mort, după ce polițiștii au anunțat că i-au găsit trupul neînsuflețit.

Însă, în realitate, se pare că totul a fost o mare neînțelegere, pentru că bărbatul nici nu căzuse în fântână și nici nu murise. Era viu și nevătămat, când a aflat că a fost declarat decedat. Tânărul a fost sunat de către unchiul său, care l-a anunțat că Poliția a făcut publică o poză a lui, luată de pe cartea de identitate, și au anunțat că a fost găsit decedat. Conform teoriei autorităților, bărbatul își găsise sfârșitul căzând într-o fântână din comuna Bucov.

Familia, tânărului de 35 de ani, a trecut prin momente de groază. Imediat ce au aflat veste au încercat să îl contacteze, sperând că cele auzite nu sunt adevărate. În acea noaptea când rudele au primit tragica veste, bărbatul avea telefonul închis, motiv care a provocat o mai mare îngrijorare în rândul acestora.

273 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 7 =