Dorina Lazăr a câştigat procesul cu Primăria Capitalei, după aproape trei ani de când a fost concediată de la conducerea Teatrului Odeon de Gabriela Firea.

Actriţa a fost destituită după o vizită a Corpului de Control al Primarului General, la doar câteva zile după ce a fost reconfirmată în poziția de manager al Teatrului Odeon, potrivit G4Media. În locul Dorinei Lazăr a fost numit Cristian Șofron.

Într-o intervenție la GPS Cultural, Dorina Lazăr a spus că nu știe încă ce are de făcut, dar dacă va fi să se întoarcă la Teatru, în nici un caz nu se va comporta precum cei care au intrat să-i scoată lucrurile din birou.

„Mărturisesc deschis că eu mă așteptam să dureze procesul o lună de zile, pentru că mi s-a spus că la contencios administrativ lucrurile merg repede (…) Când am intrat în conflict cu Primăria, am crezut că am intrat din cauza bugetului, apoi s-a dovedit ca e o chestiune subiectivă. Mi s-a trimis un corp de control, două doamne de la Primărie au stat aprope 3 săptămâni la Teatru. Au scris un raport cu „neregului”.

Aceste nereguli au fost analizate de completul de judecată, toate cele 10 învinuri care mi se aduceau s-au dovedit a fi neîntemeiate. Au fost mai multe termene, n-am crezut că durează atat de mult un fleac de conflict, pentru că până la urmă nu era vorba nici de un prejudiciu pecuniar (…).

Și când credeam că nu se mai termină, s-a terminat la trinbunaul mare. Primăria a făcut resurs, iar acum, în 19 mai s-a judecat și sentința s-a pronunțat ieri. Acum stau să-mi trag sufletul. Urmează să am o discuție, să văd ce drepturi am, cel mai mlt îmi doresc să prmiesc leul ca recompensa morală de la Primărie”, a spus Dorina Lazăr pentru GPS Cultural.

978 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here