Caută
Close this search box.

Denunțul făcut de fiul Sorinei Pintea pe numele lui Liviu Pop, clasat de DNA

sorina pintea

Denunțul formulat de Ionuț Pintea, fiul Sorinei Pintea, pe numele lui Liviu Pop a fost clasat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA). Fiul fostului ministru îl acuza pe senatorul PSD că a ilegal mai multe tranșe de bani.

„DNA clasează cauza deschisă în baza denunțului formulat de Pintea Ionuț împotriva senatorului Pop Liviu Marian întrucât fapta nu există”, conform deciziei procurorilor, citată de Mediafax.

Imediat după ce Sorina Pintea a fost arestată pentru luare de mită, Ionuț Pintea a susținut că a fost sunat de senatorul PSD Liviu Marian Pop, care l-ar fi rugat să se întâlnească urgent cu cineva. Ajuns la o pizzerie din Baia Mare, Ionuț Pintea ar fi constatat că s-a întâlnit exact cu denunțătorul din dosarul mamei sale, care i-ar fi spus că i-a mai dat patru tranșe de bani lui Liviu Marian Pop.

Liviu Pop a recunoscut că a vorbit la telefon cu Ionuț Pintea, dar a negat toate acuzațiile referitoare la bani. În urma acuzațiilor aduse în spațiul public de Ionuț Pintea, și Liviu Pop a depus o plângere penală pe numele fiului fostului ministru al Sănătății.

În 29 februarie, Sorina Pintea a fost arestată preventiv de Tribunalul Bucureşti, însă a fost eliberată din arest pe 6 martie, în urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti, instanţă care a plasat-o sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

În 30 aprilie, Sorina Pintea a fost trimisă în judecată pentru luare de mită în formă continuată (două acte materiale)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri