Caută
Close this search box.

Dezvăluirile lui Dragnea din primul interviu dat din închisoare (VIDEO)

Dezvăluiri despre colegii din PSD și despre legăturile lor cu serviciile secrete și oameni importanți din Justiție a făcut Liviu Dragnea într-un interviu în exclusivitate, după 396 zile de detenție, acordat Ancăi Alexandrescu de la Realitatea Plus.

Dragnea susţine, în prima parte a interviului, că Vasile Dîncu, fostul lui bun prieten, este cel care i-a vorbit prima oară de statul paralel.

Fostul lider PSD mai spune că este o victimă, că a fost vorba despre un proces politic. O acuză pe Laura Codruța Kovesi că a vrut să-l bage la pușcărie și dă detalii despre legăturile dintre fostul șef DNA și fostul adjunct al SRI, Florian Coldea.

„Vreau să spun că despre statul paralel, primele prezentări mi le-a făcut Vasile Dîncu.

Primele explicații despre ce inseamnă acest sistem ocult mi-au fost făcute de prietenul meu Vasile, prietenul meu de atunci. Din discutiile pe care le avea cu băieții de la SRI, cu Maior și Coldea, mă rog, și cu alții de acolo. (…)

Și vă dau un exemplu. În legătură cu procesul care m-a adus aici, care e un proces politic.

El mi-a povestit, ce mi-a povestit a fost confirmat ulterior și de Coldea, că într-o seară eu am fost cu Călin Tăriceanu la Antena 3 și chiar in seara zile in care a fost ANAF-ul peste Antena 3 sa îi scoată din sediu.

Eram majoritatea revoltați, era multă adrenalină atunci și ei erau împreună si se uitau la emisiune (Dîncu și Coldea – n.red.).

În timpul emisiunii, doamna Kovesi l-a sunat pe dl Coldea. Foarte nervoasă că o să-mi arate dumneaei mie că o să mă (…) în pușcărie și pe mine, și pe soție. Cum imi permit eu sa merg si sa apăr Antena 3 care e un trust împotriva dumneaei…

Prima dată mi s-a părut ceva exagerat. Ulterior, şi Florian Coldea mi- a confirmat acest telefon nervos”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri