Caută
Close this search box.

Dorel Căprar s-a înscris în PPUSL, partidul lui Dan Vociulescu

dorel căprar

Partidul Puterii Umaniste (PPUSL), controlat de Dan Voiculescu, a anunțat înscrierea în partid a deputatului de Arad, Dorel Căprar.

Fost deputat PSD, Căprar este, în prezent, inculpat în dosarul mitei de la Direcția de Drumuri Timişoara, fiind trimis în judecată alături de foști lideri ai PSD Arad.

PPUSL a anunțat cu o zi în urmă înscrierea în partid a fostului senator ALDE, Teodor Meleșcanu, care a schimbat din nou tabăra politică.

În esență, foștii lideri de la PSD Arad, printre care și Dorel Căprar, sunt acuzați că luau mită pentru angajarea în funcție de controlor de trafic sau în funcții de conducere la DRDP Timișora, iar aceștia la rândul lor pretindeau taxă de protecție de la angajați sau fraudau concursurile de angajare.

DNA susține că șefii de la DRDP Timișoara cereau taxa de protecție controlorilor de trafic între 100 și 500 de euro lunar pentru a fi menținuți în funcții. (Detalii aici)

„Am decis că doctrina umanistă şi promovarea valorilor acesteia este în interesul României şi al cetăţenilor români şi este pe deplin compatibilă cu principiile şi valorile mele politice şi de viaţă. În această perioadă societatea românească are o nevoie acută de revenire la valorile tradiţionale de respect şi sprijin faţă de om, de nevoile acestuia, de raţiune, demnitate, credinţă şi mai ales de patriotism.

Considerând că doctrina umanistă poate constitui un remediu eficient al actualei situaţii, am decis să mă alătur proiectului politic al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) şi începând de azi să mă înscriu în acest partid. ROMÂNIA NU SE NEGOCIAZĂ!!! AŞA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU!!!”, a transmis deputatul Dorel Căprar.

Dorel Căprar a fost exclus din PSD Arad la începutul lunii mai a acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri