Caută
Close this search box.

E printre noi. Un bărbat care şi-a violat fetiţa de şase ani, condamnat cu suspendare

Un bărbat din Argeş, care anul trecut şi-a violat fetiţa în vârstă de doar 6 ani a fost condamnat cu suspendare, de magistraţii Judecătoriei Piteşti.  Procurorii Parchetului Judecătoriei Piteşti au atacat decizia, însă deocamdată violatorul e liber.

Pe 27 mai, magistraţii Judecătoriei Piteşti l-au condamnat pe Antonio Stoica la 2 ani şi 11 luni de închisoare cu suspendare după ce în noiembrie 2019 acesta şi-a violat fiica în vârstă de doar 6 ani. Sentinţa a fost deja atacată cu apel de Parchet.

Judecătorii au respins pe 3 iunie şi cererea Poliţiei Argeş de înlocuire a controlului judiciar cu arest preventiv.

„În baza art.215 şi urm. C.pr.pen respinge cererile conexe ale IPJ Argeş privind înlocuirea controlului judiciar dispus faţă de inculpatul Stoica Antonio Laurenţiu cu arestul preventiv sau arestul la domiciliu că nefondată. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în baza art.275 C.pr.pen în sarcina statului iar onorariul avocatului din oficiu vă fi plătit din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu contestaţie în 48 de ore”, se arată în decizia Judecătoriei Piteşti, citată de Obiectiv de Arges.

În noiembrie 2019, Antonio Stoica a profitat de absenţa soţiei de acasă, plecată la muncă în alt judeţ, şi şi-a abuzat sexual propria fiică, în vârstă de doar 6 ani. După ce mama a revenit acasă, după două luni, fetiţa i-a povestit ororile petrecute, iar femeia, şocată, a sesizat poliţia. Bărbatul a fost arestat preventiv, măsură menţinută timp de câteva luni de Judecătoria Piteşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri