Caută
Close this search box.

”Asimptomatic de 16 zile, amenințat penal dacă nu urc în dubă, încuiat zi și noapte în ”celulă”, nu am medicamente, PROTESTEZ!”

Un fost conducător al lui FC Braşov testat pozitiv cu COVID-19 a avut un mesaj pentru Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.
Gabriel Mirceoiu, fostul director general al lui FC Braşov, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus și se află internat de 16 zile într-un spital din Brașov.

Fostul oficial din conducerea brașovenilor a tras un semnal de alarmă prin intermediul unui mesaj pe rețelele de socializare pentru Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

”Sunt un pacient al unui spital din România, testat pozitiv în urmă cu 16 zile, fără a prezenta NICI UN FEL DE SIMPTOM DE BOALĂ, amenințat cu deschiderea unui dosar penal dacă nu urc în dubă.

Sunt considerat asimptomatic, nu mi-a fost dat nici un medicament, sunt ÎNCĂ sănătos, noaptea și ziua ușa este încuiată și nu am dreptul să ies din „celulă” / „baracă” la o plimbare! PROTESTEZ!!! ASIMPTOMATIC NR…… (Citește condițiile de confidențialitate). Am auzit că mâine vom face duș!!! Mesaj adresat d-lui Arafat!” a scris fostul oficial al lui FC Braşov pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri