Caută
Close this search box.

Fostul lider al PSD, Adrian Năstase, poză cot la cot cu Titus Corlăţean şi Şerban Nicolae, fără măşti

adrian năstase

Şerban Nicolae şi Titus Corlăţean, fruntaşi ai PSD, s-au fotografiat cu Adrian Năstase, fost puşcăriaş, în parcul Constantin Stere din Ploieşti, cu ocazia aniversării semnării Tratatului de la pace de la Trianon.

Alături de cei trei se afla şi celebrul baron penal Mircea Cosma, trimis în judecată pentru numeroase fapte de corupţie.

„Exact în urmă cu o sută de ani, la 4 iunie 1920, puterile aliate câştigătoare în Primul Război Mondial semnau Tratatul de la pace de la Trianon, prin care erau recunoscute, la nivel internaţional, frontierele României, reîntregite cu Transilvania.

La Ploieşti, în Parcul Constantin Stere, a fost marcat acest important moment de istorie românească, la iniţiativa Asociaţiei Mihai Viteazul. M-am bucurat să fiu prezent, în numele Fundaţiei Europene Titulescu, cu atât mai mult cu cât Nicolae Titulescu a fost unul din semnatarii acestui document din partea României. Fundaţia a primit şi placheta jubiliară cu efigile semnatarilor romani – dr. Ion Cantacuzino şi Nicolae Titulescu

Cu ocazia marcării acestui centenar, vă invit să urmăriţi şi dialogul pe care l-am realizat cu senatorul Titus Corlăţean, membru al Consiliului FET, iniţiatorul legii adoptate de Parlamentul României, prin care ziua de 4 iunie este declarată Ziua Tratatului de la Trianon”, a scris Adrian Năstase, pe blogul lui.

Cel din dreapta este Bogdan Toader, candidat al PSD la funcţia de preşedinte al CJ Prahova.

Mircea Cosma şi fiul său, Vlad Cosma, au fost trimişi în judecată de către DNA, în aprilie 2014, alături de alte două persoane. Vlad Cosma este acuzat de DNA de trafic de influenţă, Răzvan Alexe este cercetat pentru trafic de influenţa şi dâre de mită, iar Mircea Cosma şi Daniel Alixandrescu sunt judecaţi pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

În primă instanţă, fostul preşedinte CJ Prahova, Mircea Cosma şi fostul deputat PSD Vlad Cosma au fost condamnaţi la 8, respectiv 5 ani de închisoare. Însă, la pronunţarea pe apel, instanţa supremă a decis rejudecarea cauzei.

Mircea Cosma a participat recent la alegerile interne din PSD Prahova, unde participanţii i s-au adresat cu apelativul domnule preşedinte.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri