Leonard Constantin, un om liniștit, care nu a dat niciodată semne de slăbiciune psihică, s-a spânzurat la doar 27 de ani. Tânărul a recurs la gestul extrem, după ce a intrat în depresie pentru că îşi pierduse locul de muncă şi iubita.

Leonard Constantin, un român care lucra de mai mulţi ani în Italia, a recurs la gestul extrem, după ce a intrat în depresie pentru că îşi pierduse locul de muncă şi iubita.

Românul trăia de câţiva ani în Italia, unde se angajase ca ospătar la un hotel dintr-o staţiune de pe coasta Adriaticii.

Pandemia COVID-19 a generat o criză severă în Italia, unde a afectat, în mod special, domeniul turismului. Hotelierii au fost nevoiţi să disponibilizeze sute de mii angajaţi. Printre care şi-au pierdut locul de muncă s-a numărat şi Leonard Constantin, care lucra la un hotel din staţiunea Silvi Marina, conform Adevărul.

Tânărul a recurs la un gest extrem. Joi seara, Leonard Constantin G. s-a spânzurat de o balustradă în blocul în care locuia împreună cu tatăl său. Înainte de a-şi curma viaţa, bărbatul a lăsat un bilet pe masa din bucătărie pe care a scris doar atât: „Iertaţi-mă”, conform cotidianului italian Il Mesaggero.

Presa din Italia scrie că românul mai suferise recent încă o lovitură. Leonard Constantin se despărţise de iubita sa. Criza generată de pandemia de coronavirus şi pierderea locului de muncă nu au făcut decât să accentueze depresia în care intrase tânărul.

Potrivit sursei citate, înmormântarea lui Leonard Constantin au avut loc sâmbătă, 30 mai.

184 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 5 =