Caută
Close this search box.

FOTO. Se deschid păcănelele, se țin închise teatrele și bisericile. Maia Morgenstern: ”Voi lucra ca menajeră”

Primarul General, Gabriela Firea, l-a criticat duminică pe ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, care nu este de acord sub nicio formă cu deschiderea teatrelor.

„Ministrul tineretului si sportului s-a zbatut sa-si convinga colegii de partid si de guvern sa se redeschida, in conditii de pandemie, activitatile sportive, salile de fitness (fara dus), piscinele etc.

Baietii destepti si-au convins prietenii de la putere sa redeschida cazinourile, jocurile de noroc, salile de jocuri mecanice, pacanelele.. mai popular.

Iar ministrul culturii – caz unic pe mapamond -tipa de doua zile pe toate ecranele sa fie mentinute teatrele inchise, ferecate.

Se pare ca au uns in fruntea Culturii un inamic al actorilor, regizorilor, dramaturgilor, iubitorilor de teatru.

Un ins care a sponsorizat cu sute de mii de euro niste spectacole grotesti.

O putere sensibila la cazinouri, piscine si pacanele. Insensibila la cultura si religie.

Caci, nici pentru biserici nu are cine pleda cu succes!

Vai de noi!”, transmite Firea pe pagina sa de Facebook.

În același timp, tot pe facebook, celebra actriță Maia Morgenstern, care este și manager al Teatrului Evreiesc de Stat din București, a scris că – în pofida funcției sale – se poate transforma oricând din ”manager” în menajeră, pentru a avea o sursă constantă de bani. Nu e doar un joc de cuvinte, ci o mizerabilă realitate, într-o țară care redeschide păcănelele, dar lasă închise teatrele și bisericile. Că de spitale, nu mai știe nimeni, nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri