Caută
Close this search box.

Gabriela Firea recunoaşte trimiterea lui Bădulescu la conferinţa de presă a lui Nicuşor Dan

gabriela firea

Gabriela Firea i-a luat apărarea lui Aurelian Bădulescu, susţinând că acesta acesta a ajuns la conferinţa de presă a lui Nicuşor Dan pentru că se afla la faţa locului.

„Noi am vrut să exprimăm un punct de vedere al Primăriei, prin viceprimarul care oricum era în teren”, a pretins Firea. Ea a mai spus că presa i-a solicitat „puncte de vedere tehnice” despre ce urma să spună Nicuşor Dan.

Primarul general spune că oricum Aurelian Bădulescu şi directorii din primărie aveau programată o verificare în zonă, la lucrările din Prelungirea Ghencea, aşa că, dacă tot erau acolo, au vrut să prezinte un punct de vedere al Primăriei vizavi de minciunile lui Nicuşor Dan.

„Cu o seară înainte de organizarea conferinţei de presă în zona Prelungirea Ghencea, am fost solicitaţi de către reprezentanţii presei să avem puncte de vedere tehnice cu privire la bilanţul care se doreşte a ni se face ad-hoc de către un contracandidat la Primăria Capitalei. Ceea ce am şi făcut. Oricum era programată, indiferent de această conferinţă de presă ad-hoc, verificarea care se face la orice sfârşit de săptămână la lucrarea noastră de la Prelungirea Ghencea.

De obicei, viceprimarul Bădulescu, împreună cu colegii de la direcţia infrastructura, investiţii, sunt de fiecare dată la faţa locului. Ce s-a întâmplat ulterior în teren, acel dulap adus, care era o metaforă şi un paralelism la declaraţia dlui europarlamentar Rareş Bogdan care a afirmat în cadrul unei şedinţe interne de partid că pe timpul pandemiei Gabriela Firea a arătat că e primar general, iar candidatul PNL-USR a stat ascuns în dulap, nu face parte din ce am dorit noi să exprimăm, şi anume un punct de vedere al Primăriei, prin viceprimar, prin directorii de specialitate care oricum se aflau în teren, vizavi de acuzele care ni se aduceau şi vizavi de minciunile care se spuneau despre Prelungirea Ghencea”, a declarat Firea.

Bădulescu a venit cu un dulap la conferinţa contracandidatului lui Firea, spunând că acesta a stat într-un dulap, timp de trei luni. În momentul în care un tânăr prezent la conferinţă a mutat dulapul, Bădulescu l-a acuzat că l-a lovit la operaţie.

„Huliganii! De ce eşti domnule, huligan? M-ai lovit şi în operaţie! Nu ţi-e ruşine, Nicusor? Ai ajuns să umbli cu gorile? Nu ţi-e ruşine, măi, mafiotule? Eşti mafiot? Ce mafiot eşti tu, mă?”, a spus Bădulescu, înainte de conferinţa de presă a lui Nicuşor Dan.

Ulterior, a încercat din răsputeri să saboteze conferinţa lui Nicuşor Dan, intervenind constant peste acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri