Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta au evacuat 20 de persoane dintr-un bloc în care într-un apartament a izbucnit, luni după-amiază, un incendiu.

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta au evacuat 20 de persoane dintr-un bloc în care într-un apartament a izbucnit, luni după-amiază, un incendiu cauzat de un aparat de gătit lăsat nesupravegheat.

Ce s-a întâmplat
Purtătorul de cuvânt al ISU Delta, Nicolae Botezatu, a declarat, pentru AGERPRES, că incendiul a fost anunţat în jurul orei 14,05, iar pentru stingerea lui au intervenit trei echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială pentru salvare şi lucru la înălţime din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea. ‘Incendiul a izbucnit la un apartament de la etajul nouă al blocului.

Proprietara apartamentului s-a autoevacuat, iar pentru că a suferit o intoxicaţie din cauza fumului, a fost preluată de un echipaj de la ambulanţă.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, nicio persoană rănită, iar forţele de intervenţie au evacuat 20 de vecini ai imobilului afectat’, a anunţat reprezentantul ISU Delta. Pompierii tulceni au reuşit să lichideze incendiul în aproape 35 de minute, iar cercetările ISU Delta au arătat cauza probabilă cauza a izbucnirii focului un aparat de gătit lăsat nesupravegheat, potrivit Agerpres.

242 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here