Caută
Close this search box.

Incident șocant în Harghita. Un medic a fost bătut chiar în timpul unei consultații

Incident revoltător la spitalul din Gheorgheni, în judeţul Harghita, acolo unde un medic şi o asistentă au fost loviţi cu pumnii şi picioarele de rudele unei paciente.

Indivizii au năvălit în camera de gardă chiar în timp timpul consultaţiei. Scenele s-au petrecut dis-de-dimineaţă. Nemulţumite de ritmul în care medicul o consulta pe femeie, rudele acesteia au dat buzna în încăpere şi au început să facă scandal.

Sunt acuzate că împins-o pe asistentă într-un colţ, iar pe medic l-ar fi luat la pumni și picioare. Fiul bolnavei este suspectul. Doctorul are mâna ruptă, dar şi răni în zona feței, pentru că purta o vizieră, care s-a spart. În altercaţie au fost distruse mai multe obiecte de mobilier, dar şi un aparat EKG.

Spiritele s-au calmat doar după venirea poliţiştilor, care i-au evacuat pe scandalagii. Medicul agresat a depus plângere, iar pe numele fiului femeii s-a deschis un dosar penal. În acelaşi timp, conducerea spitalului vrea să angajeze încă o firmă de pază, pe lângă cea deja existentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri