Caută
Close this search box.

Irina, iubita lui Dragnea, cumpărături de 350.000 de euro pe piaţa imobiliară VIDEO

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a investit anul trecut peste 350 de mii de euro în proprietăți imobiliare din București și împrejurimi. Achizițiile au fost făcute înainte și după ce Dragnea a intrat la pușcărie.

În decembrie 2019, în ajunul Crăciunului, tânăra a cumpărat un apartament de 260 de mii de euro, situat aproape de Casa Poporului, dezvăluie Rise Project într-o anchetă.

În portofoliul imobiliar al Irinei Tănase au intrat și două terenuri cu acces la un lac cu știucă, șalău și biban în județul Ilfov.

De unde asemenea sume de bani? La 27 de ani, Irina și-a deschis un birou de mediator în vara anului trecut și anterior a lucrat la stat, fiind secretara lui Dragnea.

În declarațiile de avere din acea perioadă a trecut doar salariile de bugetar și nu a menționat conturi bancare sau proprietăți.

După 33 de km pe DN1, în direcția București- Ploiești, drumul face la stânga și după alți cinci km se ajunge în sat. O plăcuță anunță că în 2017, localitatea a devenit sat cultural al României în cadrul unui program patronat de Ambasada Franței cu scopul de a promova patrimoniul cultural rural.

Terenurile se află în Piscu, un vechi sat de olari ce aparține comunei Ciolpani.

La marginea acestei păduri, a cumpărat și Irina Tănase două terenuri lipite. Au ieșire la lacul Mănăstirii Țigănești, unde poți pescui știucă, biban, șalău, caras sau crap. Pământurile au 8500 de mp. Că doar se cunoaşte pasiunea iubitului ei, Liviu Dragnea, pentru pescuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri