Caută
Close this search box.

Jaf la o sală de jocuri din Constanța: o angajată a fost strânsă de gât

Alertă în Constanța, după ce o sală de jocuri din oraș a fost jefuită în plină zi. Angajata a fost strânsă de gât de un individ care a luat banii din casa de marcat și a fugit. Oamenii legii îl caută pe bărbat.

Un jaf a avut loc, luni, la o sală de jocuri din centrul municipiului Constanţa. Un bărbat a strâns-o de gât pe casieră şi a furat banii din casa de marcat. Starea de sănătate a femeii este bună, ea refuzând transportul la spital.

Potrivit anchetatorilor, Secţia 3 Poliţie a fost sesizată de o femeie în vârstă de 22 de ani cu privire la faptul că, luni, în jurul orei 12.30, în timp ce se afla într-o sală de jocuri de pe bulevardul Tomis, din Constanţa, unde este angajată în funcţia de casier, a fost acostată de un bărbat care i-a spus că uşa de la baie este defectă.

Femeia a povestit anchetatorilor că a mers să verifice acest lucru, iar când a intrat în baie, bărbatul a strâns-o cu mâinile de gâtului şi a căzut. După câteva minute, ea şi-a revenit şi şi-a dat seama că îi furase cheia casei de bani. Astfel, bărbatul a deschis casa de bani, de unde a furat aproximativ 4.000 de lei, după care a fugit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri