Caută
Close this search box.

Lucian Romașcanu (PSD) îl felicită pe Dan Barna că s-a alăturat Opoziției

psd

Liderul USR, Dan Barna, a comentat gestionarea crizei de coronavirus de către Guvernul Orban, într-o emisiune la care a participat, alături de Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, și Rareș Bogdan, europarlamentar PNL.

Barna a spus că Executivul condus de Orban ar primi, probabil, ”o notă de trecere” spunând că locuitorii din Suceava i-ar da nota 2 pentru gestionarea pandemiei, în timp ce conspiraționiștii i-ar da notă mare pentru că ei oricum nu cred în existența coronavirusului. Liderul USR a citat un politician PSD care i-ar fi spus lui Barna că ”dacă am fi fost noi la guvernare (PSD, n.red.), ar fi fost jale”. Barna a refuzat să spună numele politicianului spunând că a fost vorba de o discuție privată.

Romașcanu a citat un sondaj care ar arăta că 53% dintre români consideră că Guvernul Orban a acționat prost și foarte prost în gestionarea crizei și l-a ironizat pe Dan Barna felicitându-l că ”s-a alăturat partidelor de opoziție” și i-a transmis că USR este un partid ”născut în opoziție și menit să rămână în opoziție”. Despre Rareș Bogdan, Romașcanu a spus că face cea mai bună opoziție la Guvernul Orban.

Întrebat fiind cum ar fi arătat gestionarea crizei de COVID-19 dacă la guvernare ar fi fost Cabinetul Dăncilă, Rareș Bogdan a zis că i se pare deplasat să vorbească despre un politician ca Viorica Dăncilă într-o zi „atât de importantă pentru români cum este ziua semnării Tratatului de la Trianon”, prin care marile puteri au recunoscut intrarea Transilvaniei în granițe românești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri