Caută
Close this search box.

Ludovic Orban, surprins la terasă în Centrul Vechi. Cu cine s-a întâlnit premierul

Sâmbătă după-amiază, premierul Ludovic Orban a fost surprins în Centrul Vechi, în primul weekend de relaxare cu terasele oficial deschise.

Șeful Guvernului era însoțit de doi dintre colaboratorii săi, Ionel Dancă, șeful Cancelariei, și consilierul Andi Manciu și a declarat că răspunde invitației unui prieten care este bucuros că și-a putut deschide terasa, potrivit Digi24.

„Răspund la invitația unui bun amic, care de bucurie că a deschis terasa, m-a invitat și pe mine”, a explicat Ludovic Orban.

Premierul a plecat din Centrul Vechi după ce a stat cam o oră și jumătate la o terasă. La plecare, le-a spus jurnaliștilor că a fost plăcut și că a observat că regulile sunt respectate la terase. A mărturisit că i-a plăcut să vadă oameni prietenoși, care se bucură de relaxare.

Întrebat dacă a venit în inspecție, premierul a zâmbit și a spus:

„Am eu față de inspector? A explicat apoi că altele sunt instituțiile abilitate să facă verificări și controale și a spus că le-a dat instrucțiuni să fie ferme.

FOTO: captură Digi24

Întrebat ce părere are despre valul de români care a luat cu asalt marea și muntele în minivacanța de Rusalii, premierul a spus că se bucură, e firesc să dorească asta, dar îi roagă să respecte regulile și să nu se îmbolnăvească.

Orban nu a părăsit însă de tot Centrul Vechi. A vorbit cu patronii, și-a luat notițe, le-a dat lămuriri, a salutat petrecăreții și a promis iar că se lasă de fumat.

La ultima oprire, unde a zăbovit până la lăsarea nopții, s-a întâlnit la un restaurant cu Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri