Liderul PSD, Marcel Ciolacu, lansează miercuri un nou atac la adresa PNL, partdul aflat la guvernare, spunând că amânarea relaxării din 1 iulie este un eșec al guvernării PNL în gestionarea pandemiei.

”Amânarea relaxării din 1 iulie este un eșec al guvernării PNL în gestionarea pandemiei. Nu mai certați românii, ați fost și sunteți anti-modele!

Guvernul, în frunte cu ministrul Tătaru, dă vina exclusiv pe oamenii simpli fiindcă nu mai respectă distanțarea socială. Uită însă voit ce comportament public scandalos au arătat liderii PNL de o lună încoace:
Orban a băut și fumat în Guvern, alături de alți demnitari, iar masca nici acum n-a învățat să și-o pună corect;

Robu a făcut bâlci electoral pe stadion, cu minge adusă cu elicopterul și miuță la toc și costum, fără pic de distanțare și zero măști;

Primarul Chirica și ministrul Alexe au început campania electorală cu sute de activiști în cort, sfidând chiar dictonul prezidențial “ori ești precaut, ori prost“.

Dacă se ratează noua etapă a relaxării, liberalii – nu românii obișnuiți – sunt principalii vinovați morali. Au sfidat nu doar reguli de bun-simț, ci au călcat legea în picioare. Iar să faci asta în plină pandemie înseamnă să-ți duci poporul spre prăpastie!” – a scris Ciolacu pe pagina sa de facebook.

114 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 2 =