Caută
Close this search box.

Marcel Ciolacu continuă să şocheze. Spune că PSD pierde voturi dacă îl va mai ataca pe Iohannis

ciolacu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că PSD pierde voturi dacă îl mai atacă pe preşedintele Iohannis. „Dacă am fost de două ori proşti, trebuie să continuăm în aceeaşi logică?”, s-a întrebat retoric Ciolacu.

Solicitat să comenteze acuzaţiile unor pesedişti la adresa sa, conform cărora ar fi prea moale faţă de Klaus Iohannis, Ciolacu a dat un răspuns surprinzător. El a spus că PSD pierde voturi dacă îl mai atacă pe preşedinte.

„Când a fost înjurat Iohannis şi făcut în toate felurile de anumiţi lideri sau pseudo-lideri, cum se intitulau ei în acel moment, care au fost scorurile partidului? Ce s-a întâmplat la ultimele alegeri? Nu cumva preşedintele Iohannis de fapt asta urmăreşte? Dacă am fost de două ori prosti, trebuie să continuăm în aceeaşi logică? Eu nu o să intru în această logică, categoric, cu toate costurile şi cu toate criticile anumitor colegi”, a declarat Ciolacu, la România TV.

În urmă cu două săptămâni, Codrin Ştefănescu l-a acuzat pe Ciolacu că a transformat PSD în anexa PNL şi le-a cerut pesedistilor să-şi recupereze partidul.

„În ultima vreme suntem criticaţi tocmai cei care au crezut în noi şi ne-au votat! Şi au dreptate, asta-i clar! Limpede că lumina zilei. Se vede din spaţiu ca PSD a devenit o penibilă anexă a PNL şi a lui Iohannis. Că suntem timizi şi speriaţi să nu ne supărăm şefii din umbră! Că ne delimitam, la ordin, de toate mesaje din trecut!

Că numele Dragnea, Codrin, Olguta, Şerban, Plesoianu, Nicolicea, Iordache, etc, sunt interzise de nouă conducere a PSD. Că partidul este predat la cheie unor securici care urăsc de moarte acest partid. Puciştii de ieri, şcoliţi în tot felul de academii secrete, noii conducători de azi! Sunt demişi, pe bandă rulantă, toţi membrii curajoşi interzişi de sistem. Sunt alungate toate vocile puternice care au dat acestui partid vigoarea de altădată.

Gata! Ajunge! Parlamentarii, primarii, liderii judeţeni, sutele de mii de membri ai PSD trebuie să-şi recupereze urgent partidul! Altfel, milioane de romani care au votat PSD, ne vor face de ocară! Şi nu vom mai ieşi printre oameni de ruşine! Că am fost laşi şi i-am trădat! Eu, unul, m-am săturat să fiu singurul care spune lucrurilor pe nume!”, a scris Ştefănescu, pe Facebook.

Un răspuns

  1. Ce logica ..pai mai ratutitule cei care-l voteaza constant pe joha tot pe-acolo vor vota .. iar cei care-l injura tot psd vor vota … cum adica daca-l iei la perpulis pe Retard se supara alegatorii psd ..si voateaza ce..?ia fa-ti tu barnci de la interimat ca esti cam prost frate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri