Caută
Close this search box.

Marcel Ciolacu: Parlamentul va funcţiona şi în iulie, şi în august

marcel ciolacu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, anunţă că în acest an nu va fi vacanţă parlamentară, PSD urmând a merge în Parlament cu „un pachet de măsuri”. Liderul PSD critică PNL pentru faptul că, deşi comentează decizii ale Curţii Constituţionale, atacă la CCR acte normative votate de către parlamentarii PSD.

„Categoric, Parlamentul va funcţiona şi în luna iulie şi în luna august. Anul acesta noi, la Partidul Social Democrat, am luat decizia că nu avem vacanţă parlamentară şi vom veni cu un pachet întreg de măsuri”, a anunţat Marcel Ciolacu, marţi seară, la Antena 3.

Liderul social-democrat a criticat PNL pentru faptul că, deşi comentează decizii ale Curţii Constituţionale, atacă la CCR acte normative votate de către parlamentarii PSD.

„Cu adevărat, se atacă toate legile la CCR, iarăşi un paradox. Se comentează deciziile CCR-ului, dar se atacă toate legile”, a adăugat Ciolacu.

El a dat ca exemplu două acte normative – cel care prevede suspendarea vânzării acţiunilor companiilor de stat şi cel privind interzicerea privind înstrăinarea terenurilor agricole – despre care liderul PSD a admis că au fost inspirate din legislaţia altor ţări europene.

„Asta este abordarea, în acest moment, a Partidului Naţional Liberal: vrem să vindem aeroportul care un profit de 400 de milioane. (…) Vor să vândă CEC-ul, vor să vândă Hidroelectrica, care are un profit de un miliard opt sute. De ce aceste lucruri când e prăbuşire la bursele din Statele Unite şi din Europa?”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri