Caută
Close this search box.

Marcel Ciolacu şi-a angajat nepoata la stat, la Institutul Cultural Român

ciolacu

Andreea Ciolacu, nepoata președintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu este consilier personal la cabinetul demnitarului.

În urmă cu două zile, Ciolacu înfiera guvernarea liberală, susținând că „nu au nicio limită! Și-au angajat toate rudele, coafezele, chelnerii și cioclii la vârful statului!”.

Conducerea Institutului Cultural Român (ICR) face angajări prin numiri ale persoanelor simpatizante la cabinetul demnitarului, fiind astfel evitat concursul pe post. Este și cazul Andreei Ciolacu, nepoata lui Marcel Ciolacu.

Cu un președinte și doi vicepreședinți, primul cu statut de ministru și ceilalți, cu statut de secretari de stat, conducerea ICR poate angaja până la 16 consilieri personali, chiar dacă un post de vicepreședinte nu este ocupat.

Pentru a deveni consilier al demnitarului nu presupune niciun fel de condiții, în afară de voința demnitarului. În acest fel, cerințele de studii de specialitate sau altele, legate de experiența pe post, dispar.

Este și cazul Ioanei Andreea Ciolacu, unde conducerea ICR a ales procedura de angajare fără concurs. Nepoata lui Ciolacu a fost adusă inițial la cabinetul lui Mirel Taloș, iar de acolo a fost transferată la foarte scurt timp într-un compartiment numit Serviciul Mari Programe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri