Marcel Vela, ministrul de Interne, a făcut publice câteva dintre măsurile care ar putea intra în vigoare de la 15 iunie. O nouă etapă de relaxare a măsurilor este preconizată din 15 iunie, activităţile care vor fi reluate depinzând, însă, de situaţia epidemiologică.

Într-o discuţie cu cetăţenii pe contul său de Facebook, ministrul Marcel Vela a precizat că de la 15 iunie s-ar putea relua zborurile către şi dinspre Marea Britanie.

Tot din 15 iunie ar putea fi modificată şi prevederea conform căreia persoanele care se întorc din străinătate să fie izolate la domiciliu.

”Se analizează posibilitatea anulării acestor suspendări, adică posibilitatea reluării curselor regulate din 15 iunie.

Cu ocazia analizei pentru a 3-a etapă de relaxare, din 15 iunie există această posibilitate, după analiza specialiştilor. Înregistrând în frontieră un aflux mare de cetăţeni, izolarea s-a impus şi de la 1 iunie, dar, în funcţie de evoluţia epidemiologică la nivelul întregii ţări, se poate lua oricând o asemnea decizie cu privire la nemeniţinerea sau menţinerea doar parţială a izolării la domiciliu”, a declarat Marcel Vela, potrivit Romania TV.

488 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here