O femeie, locotenent colonel de poliţie, a căzut de la etajul 5 al spital din Moscova, în care sunt trataţi bolnavii de coronavirus.

Incidentul a avut loc la Spitalul clinic 24 din Moscova pe 30 mai. Femeia, Iulia B., în vârstă de 45 de ani, lucra ca expertă în Laboratorul medico-legal al Ministerului de Interne.

Publicaţiile de la Moscova au informaţii contradictorii despre soarta femeii. Una a scris că aceasta a murit pe loc, în ce o organizaţie de presă, RBC, afirma că poliţista a supravieţuit şi a fost internată la terapie intensivă.

Komsomolskaya Pravda scrie că poliţista şi-a părăsit camera pentru a merge pe coridor, însă apoi a căzut de la etajul 5. Iulia B. a ajuns la spital pe 23 mai, fiind diagnosticată cu coronavirus.

Incidentul are loc după ce trei medici din Rusia au căzut de la ferestre în circumstanţe misterioase, la scurt timp de la izbucnirea pandemiei. Pe 24 aprilie, a căzut de la etaj chiar şefa unui centru de ambulanţe de la Moscova. Şi aceasta era infectată cu coronavirus.

Până la 1 iunie, Rusia a raportat oficial 414,878 de infectări şi 4,855 de decese.

326 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 5 =