Caută
Close this search box.

N-am fi dorit să trăim acest moment. Mizeria de la FCSB!

„După multe ezitări am decis să îmi dau demisia. Am trimis-o pentru că nu puteam merge la echipă, că nu am avut testul COVID-19.”

Incredibil, dar adevărat. Helmuth Duckadam (61 de ani), legenda Stelei de la Sevilla, unul din cei mai valoroși portari ai Lumii din toate timpurile, a fost îndepărtat în modul cel mai murdar de la FCSB, fosta Steaua, inde era – ipotetic – director de imagine, dar de unde a fost pur și simplu forțat să-și dea demisia.

”Am simțit că nu mai sunt dorit acolo. Au vrut să mă dea afară și în urmă cu trei săptămâni. M-a sunat Argăseală și mi-a spus că vrea să rezilieze contractul, am vorbit cu Gigi Becali și după m-am gândit că mai bine să îmi dau demisia decât să fiu dat afară.

Nu se va schimba absolut nimic. Am simțit că nu mai sunt dorit pentru că nu am fost chemat nici să fac testul pentru COVID. Oricum cuvântul meu nu conta. Nu e prima dată când mi s-a micșorat salariul la FCSB, dar nu asta a contat. Faptul că am fost marginalizat m-a durut”, a declarat Duckadam la Digi Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri