Caută
Close this search box.

Nelu Tătaru, anunţ de ultimă oră despre asimptomatici

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a condamnat, luni seara, atitudinea celor care instigă la nerespectarea măsurilor de prevenire a transmisiei coronavirusului. „Politicul a venit prea repede peste medical”.

„Îngrijorătoare este atitudinea celor care instigă la nerespectarea acestor precauţii şi este foarte grav acest lucru.

Marea masă a românilor au respectat şi au răbdat trei luni. Să ajungi de o lună de zile să îi strici toată perioada, răbdarea, suferinţa pe care a strâns-o prin a-i arăta că nu a fost nimic…

Am văzut de 10 zile că această bagatelizare poate da semne că încă există acea infecţie coronavirus, nu că nu a fost nimic. Şi poate unii dintre cei erau mari contestatari au trecut prin această suferinţă. (…)

Cred că politicul a venit prea repede peste medical, în vreme ce economicul este cel care ne arată tuturor unde suntem”, a declarat Nelu Tătaru la Realitatea Plus.

Tătaru anunţă că, dacă evoluţia va fi nefavorabilă, autorităţile se gândesc să impună unele restricţii în anumite zone, acolo unde se observă o transmitere comunitară accentuată.

Totodată, asimptomaticii ar putea fi internaţi doar zece zile în loc de 14, iar restul perioadei, până la negativarea testelor, să o petreacă în izolare la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri