Caută
Close this search box.

Nouă bărbaţi reţinuţi în urma bătăii din trafic, din Craiova

Nouă bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 42 de ani, au fost reţinuţi, duminică dimineaţa, în urma altercaţiei care a avut loc, sâmbătă, în Craiova şi în care patru autoturisme au fost avariate.

Potrivit IPJ Dolj, cei nouă bărbaţi, din Craiova, sunt bănuiţi ca ar fi fost implicaţi în scandal şi au fost reţinuţi pentru comiterea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, distrugere, ameninţare, iar unul dintre ei este acuzat şi de tentativă de omor.

Cercetările în acest caz au fost desfăşurate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi Poliţia Municipiului Craiova, sub coordonarea nemijlocită a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Astfel, cercetările au fost continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violente, distrugere, ameninţare, dar şi tentativă la omor, de săvârşirea acestei infracţiuni fiind bănuit un bărbat de 39 de ani„, informează Biroul de presă al IPJ Dolj, citat de Agerpres.

În urma scandalului, 12 persoane au fost conduse de poliţişti la audieri, iar anchetatorii desfăşoară în continuare activităţi de căutare a altor patru persoane, care ar fi participat la altercaţie şi care în prezent se sustrag cercetărilor. Cei nouă bărbaţi reţinuţi pentru 24 de ore urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunerile corespunzătoare.

Patru autoturisme au fost avariate într-o altercaţie care a avut loc, sâmbătă, în trafic, pe Bd. Tineretului din Craiova, între mai multe persoane care au folosit diverse obiecte contondente, acesta fiind al doilea eveniment de acest fel petrecut în zonă în această lună.

În cursul acestei zile (sâmbătă n.r.), poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în cartierul Craioviţa Nouă, a avut loc o altercaţie între mai multe persoane. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat o parte din persoanele implicate în altercaţie, acestea fiind conduse la sediul poliţiei pentru audieri. În timpul altercaţiei au fost folosite obiecte contondente, fiind totodată provocate avarii unui număr de patru autoturisme„, a anunţat Biroul de presă al IPJ Dolj.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în scandal.

O altă altercaţie a avut loc pe 2 iunie, când cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 31 de ani, toţi din Craiova, au oprit în trafic, tot pe Bd.Tineretului, un autoturism în care se aflau alţi trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 35 de ani, tot din Craiova, pe care i-ar fi lovit, provocând distrugeri autoturismului în care se aflau persoanele vătămate. Potrivit IPJ Dolj, anchetatorii au efectuat patru percheziţii domiciliare, la locuinţele persoanelor bănuite de comiterea infracţiunilor respective, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor obiectele contondente pe care le-au folosit la comiterea faptelor.

Poliţiştii i-au reţinut pe cei cinci bărbaţi, pe 5 iunie, pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, distrugere şi ameninţare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri