Caută
Close this search box.

Nouă pompieri de la Detaşamentul Câmpina, confirmaţi cu noul coronavirus

Alţi opt pompieri de la Detaşamentul Câmpina au fost confirmaţi, vineri, cu COVID-19 şi un test se află în continuare în lucru, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Prahova demarând o anchetă epidemiologică în acest caz.

Potrivit datelor furnizate Agerpres de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, rezultatele primite în urma testării a 28 de pompieri, contacţi ai celui care a fost confirmat joi cu noul coronavirus, arată că opt colegi ai acestuia sunt de asemenea infectaţi cu virusul SARS-CoV-2.

Totodată, autorităţile au prelevat probe de la încă un coleg al celor nouă care sunt deja confirmaţi, acestea fiind încă în lucru.

Toţi pompierii care sunt infectaţi cu noul coronavirus vor fi duşi la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, a precizat sursa citată.

DSP Prahova face anchetă epidemiologică la Detaşamentul de Pompieri Câmpina, iar toată tura de intervenţie pe care lucrau pompierii confirmaţi a fost reorganizată cu personal de pe celelalte ture, a mai spus Vasiloae.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri