Caută
Close this search box.

O femeie însărcinată în opt luni a murit în ambulanță, după ce a fost plimbată 13 ore între spitale

O femeie în vârstă de 30 de ani, care era însărcinată în opt luni, a murit în ambulanță, după ce a fost plimbată 13 ore între spitale.

Tragedia a avut loc în India, din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit presei internaționale. Se pare că Neelam Singh, în vârstă de 30 de ani, a ajuns la spital în luna a opta de sarcină. Din păcate, însă, timp de 13 ore, ea a fost plimbată între spitale, întrucât unele erau pline cu pacienți de coronavirus, iar altele au refuzat să o primească, întrucât nu erau paturi disponibile.

”Am fost la nouă spitale, dar niciunul nu a acceptat să o interneze. Fiul nostru mă întreabă unde e mama lui. Nu știu ce să îi răspund”, a spus soțul femeii, Bijender Singh, în vârstă de 30 de ani.

Acesta a precizat, de asemenea, că a încercat să o interneze și într-un spital privat, însă medicii i-au refuzat internarea, din cauza lipsei de paturi.

”A plâns de durere lângă mine, în mașină, ore în șir, dar am continuat să conduc de la spital la spital, în încercarea de a o salva. Nu s-a întâmplat așa, iar starea ei de sănătate s-a înrăutățit”, a povestit bărbatul.

Neelam era însărcinat pentru a doua oară, iar în urma ei a rămas un copil de cinci ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri