Caută
Close this search box.

O recunoașteți? Nu vă va fi deloc ușor!

Mămică a trei copii și femeie de afaceri, persoana în cauză nu își refuză niciun capriciu și moment de răsfăț. Asta s-a întâmplat și de curând, când a mers în cabinetul unui estetician și și-a mărit buzele. Ei bine, de data aceasta cantitatea de acid hialuronic injectată este una destul de mare și nu o avantajează deloc, sunt de părere unii dintre fanii care au văzut imaginile publicate de vedetă pe Instagram Stories.

Ajunsă la vârstă de 40 de ani, Elena Băsescu și-a făcut o nouă intervenție estetică. După trecerea prin cabinetul esteticienilor, mulți au remarcat că fiica fostului președinte al României începe să semene tot mai mult cu Brigitte Pastramă.

Fiica fostului președinte al României își mai dorește copii și singură s-a dat de gol în legătură cu acest subiect intim din viața sa. Sofia Anais (6 ani și 10 luni) şi Traian Junior (5 ani și patru luni) sunt copiii din mariajul cu Bogdan Ionescu, iar Anastasia (2 ani) este rodul iubirii ei cu afaceristul Cătălin Gheorghe, cunoscut drept „Tomată”. Mezina Elenei Băsescu a fost sărbătorită pe 4 iunie.

În urmă cu două săptămâni, Brigitte Pastramă și-a onorat programarea făcută la o clinică privată din București, unde a mers să își injecteze botox în frunte. Conform mărturisirilor sale, trecuse mai bine de un an de la ultima procedură de acest fel și abia a așteptat să se încheie starea de urgență decretată din cauza pandemiei de coronavirus și, astfel, clinicile de înfrumusețare să își redeschidă ușile.

După divorțul de Ilie Năstase, Brigitte s-a îndrăgostit de Florin Pastramă, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Un nou început”. Cei doi s-au cununat civil pe 27 mai, iar printre invitați s-au numărat câțiva dintre foștii concurenți de la “Ferma” 2019. Nunta au făcut-o pe 7 iulie și a fost una spectaculoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri